De Vicieuze Cirkel

Als ik blijf kijken, zoals ik altijd heb gekeken

Blijf ik denken, zoals ik altijd heb gedacht.

Als ik blijf denken, zoals ik altijd heb gedacht

Blijf ik geloven, wat ik altijd heb geloofd

Als ik blijf geloven, zoals ik altijd heb geloofd

Blijf ik doen, zoals ik altijd heb gedaan

Als ik blijf doen, zoals ik altijd heb gedaan

Blijft mij overkomen, wat mij altijd overkomt

Maar als ik nu mijn ogen sluit

En mijn Ware Zelf voel van binnen

Dan kom ik deze cirkel uit

En kan ik steeds opnieuw beginnen.


JE BENT PRECIES DAAR, WAAR JE DIENT TE ZIJN

Wat je ook aan het doen bent, en wat je er ook van vindt, je bent precies op de plek waar je dient te zijn. Precies zoals je bent, hoor je te zijn. Je bent hier om een reden. Het is jouw unieke plek in het universum. De Schepping creëert, en jij bent een onderdeel in deze creatie. De Schepping heeft je daar gebracht waar je nu bent.

Volg je hart, en je komt op de volgende plek in de Creatie.

Volg je hoofd, je ego, en je blijft in de vicieuze cirkel.

Merk je ook dat je zo in ‘kringetjes loopt’? Dat je iedere keer weer dezelfde thema’s tegen komt. Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we samen eens jouw ‘kringetje’ onderzoeken.