Jaarprogramma “Jouw Reis naar Essentie”

Jaarprogramma

“Jouw Reis naar Essentie”

Het jaarprogramma “Jouw Reis naar Essentie” is een intensief traject waarin je ‘op reis’ gaat naar jouw eigen Essentie. Het herinneren van wie je werkelijk bent.

Je bent als een zuiver kind hier op aarde gekomen. Bij de eerste ontmoeting hier op aarde kom je je moeder tegen, al in de baarmoeder. En hierdoor ‘leer’ je al meteen om te gaan met de wereld om je heen, door je af te stemmen op je moeder.

Na de geboorte, of eigenlijk al tijdens de zwangerschap, krijg je ook te maken met ‘de rest van de wereld’. De uitwerking van deze buitenwereld op jou, maakt dat je met deze buitenwereld ‘om moet gaan’. Als het veilig is dan kan je daar met veel vertrouwen mee omgaan. Je leert jezelf te kennen door jezelf te spiegelen aan je buitenwereld. Er kunnen ook momenten of situaties zijn die onveilig waren of aangevoeld hebben. Hierop baseer je weer het ‘omgaan met de buitenwereld’; je coping-strategie of overlevingsstrategie. Deze strategieen hebben altijd goed voor je gewerkt, maar op een gegeven moment kan het tegen je gaan werken, in je omgang met anderen en in het uitvoeren van je verlangens.

“Jouw Reis naar Essentie” is een reis terug in de tijd. Langs verschillende levensfases en langs verschillende personen die aanzienlijk invloed hadden op jou. Het is een reis terug naar jouw Essentie.

  • Bij: een gevoel van groot verlangen om eindelijk diepgaand thema’s in je leven aan te pakken.
  • Voor: mannen, vrouwen en jongeren vanaf circa 20-25 jaar. Maximaal 10 deelnemers.
  • Duur: 8 dagen verdeeld over een jaar + 8 avonden via zoom + intakegesprek.
  • Wanneer: nieuwe groepen starten in maart of in september, bij minimaal 6 deelnemers.
  • Prijs: € 1950,- per traject
    (zie: Tarieven & Vergoedingen)